Alleen het beste voor
OK

Rembrandt is in de Benelux partner/exclusief distributeur van de Duitse firma Uromed, welke zich specialiseert in urologische producten.
Met name het enorme specialistische assortiment silicone catheters, met voor heel veel urologische medische indicaties catheters op maat, is ongeëvenaard en welbekend in de Benelux. De Uromed producten staan bekend om haar kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

De Uromed catheters lopen voorop op het gebied van: draagcomfort, vorm, kosten effectiviteit en een veilige lage wisselfrequentie.
Enkele voorbeelden hiervan zijn speciale katheters voor een hypersensitieve blaas, suprapubische sets met een korte tip en een geïntegreerde ballon, of catheters van zeer zacht silicone voor patiënten die veel pijn, of irritatieklachten ondervinden van de catheter. De kosteneffectiviteit door de lage wisselfrequentie is ook van belang voor instellingen en zorgverzekeraars die onze producten gebruiken en vergoeden.

Silicone materiaal in plaats van latex houdend materiaal wordt steeds meer gebruikt in de medische sector. Silicone catheters geven een hogere bio compatibiliteit dan latex en daardoor is de indwelling tijd (de periode dat de catheter mag blijven zitten) langer. Ook geven silicone catheters minder kans op complicaties zoals urineweginfecties.

Neem contact op met Rembrandt Medical om uw gespecialiseerde accountmanager te spreken. De vertegenwoordigers van Rembrandt komen graag bij de zorgprofessional langs om u te adviseren in het gebruik van het meest geschikte product.
Neem ook een kijkje op de website van Uromed voor het complete productportfolio. www.uromed.eu

Wij zijn er om te helpen

Producten

Partners

OK