Mridium MRI safe infuuspomp met draadloze remote


Iradimed is wereldwijd marktleider met de unieke MRidium MRI infuuspomp. De enige infuuspomp die MRI veilig is en beschikt over een MRI bedieningsruimte terminal. Met de bedieningsterminal kan de pomp op afstand worden bediend vanuit de controleruimte. Alle top tien kinderziekenhuizen in de VS werken met deze pomp bij de MRI.

Voorkom potentieel gevaarlijke situaties met lange infuuslijnen vanuit de MRI bedieningsruimte. Wist u dat lange lijnen het infectierisico aanzienlijk verhogen? Ook worden flowsnelheden onbetrouwbaar en werken occlusiealarmen niet meer als de lijn meerdere keren wordt verlengd. Met de Mridium infuuspomp kunt u veilig en eenvoudig, zonder alle voorbereiding die bij lange lijnen komt kijken, medicatie toedienen aan patiënten die een MRI scan ondergaan. Denk hierbij aan MRI sedaties, Cardio stress scans met bijvoorbeeld Adenosine, of bij IC patiënten waarbij de kritieke medicaties niet kunnen worden gestopt.

De pomp kan voorzien worden van een optionele SpO2 sensor voor het simultaan bewaken van de patiënt. Ook kan de pomp meerdere medicaties tegelijkertijd injecteren met de optionele sidecar.
Neem contact op met uw Rembrandt vertegenwoordiger om een demonstratie in uw ziekenhuis te organiseren.

Wij zijn er om te helpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.