Stonizer dormia stone baskets

Rembrandt Medical is exclusief distributeur voor Uromed, waarmee wij de meest innovatieve producten aanbieden voor de urologie.
De Stonizer Dormia basket van Uromed is het High-Tech product voor wellicht de meest bekende urologische ingreep. Deze specifieke basket is verkrijgbaar vanaf een 1,3Ch diameter schacht. Door de tipless basket is de Stonizer bijzonder atraumatisch, maar wij leveren ook grotere diameters met tip en helicale baskets. De Stonizer is makkelijk met één hand te bedienen en u kunt kiezen uit twee typen handgrepen. Zelfs als het device in de bocht ligt beschikt de Stonizer over een bijzonder hoge torque stability ongeveer 1:1. Het nieuwste type, de Tube-in-Tube bevat een dubbele schacht met PTFE coating. Hierdoor opent de basket niet naar voren, maar parallel aan de steen. Dit maakt het vaak net iets makkelijker om de steen te vangen, met name als deze in een calix ligt.


Neem voor het volledige assortiment een kijkje op de site van Uromed, of neem contact op met uw vertegenwoordiger voor de nieuwste producten.

Wij zijn er om te helpen