UroNav Invivo-Philips MRI-ultrasound fusion system for prostate biopsy

UroNav fusion biopsy system is het meest complete en het meest nauwkeurige fusiesysteem voor het uitvoeren van gerichte TRUS en TP prostaatbiopsies. Philips/Invivo is wereldwijd marktleider op dit gebied, met een systeem waarmee gemiddeld binnen 15 tot 20 minuten een fusie biopsie procedure wordt uitgevoerd.

Allereerst kunnen voorafgaand aan het TRUS onderzoek, de multi-parametrische MRI beelden uitgebreid geanalyseerd worden door de radioloog met DynaCAD for Prostate software. De radioloog gebruikt deze software voor het maken van een automatische 3D MRI dataset van de prostaat en het intekenen van verdachte leasies in 3D. Ook verstuurd de radioloog een gestandaardiseerd DynaCad rapport met zijn bevindingen naar PACS voor inzage door de uroloog.

Tijdens de TRUS procedure fuseert UroNav de 3D dataset van de MRI met een 3D dataset van de Echo. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een sensor op de probe en een EMF generator. U kunt uw eigen ultrasound en probe blijven gebruiken hiervoor (UroNav is namelijk compatibel met de meeste urologische ultrasound systemen). Verschillen tussen de 3D MRI dataset en de 3D echo dataset (bijvoorbeeld door het indrukken van de prostaat door de echoprobe) kunnen worden ondervangen door elastische deformatie software.
De uroloog kan vervolgens fusiebiopsies nemen via zowel transrectale als transperineale benadering. De fusie is tijdens de procedure eenvoudig te verplaatsen als de prostaat beweegt, door beweging van de patiƫnt, of manipulatie door de ultrasoundprobe, of canule. De locaties van de genomen fusiebiopten worden vervolgens opgeslagen op PACS.

Het UroNav en DynaCad systeem is een complete oplossing die zowel snel is als accuraat. Heeft u interesse? U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen, of voor het organiseren van een proefplaatsing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@rembrandt.nl of via een van onze vertegenwoordigers.

Wij zijn er om te helpen